Polvikivusta ponnistusvoimaan

Testaa pienryhmävalmennusta nyt 2kk 160€. Normaalihinta 95€/kk

Polvikivusta ponnistusvoimaa palauttaa sinut kivuttomaan hyppimiseen. Tanssijoilla, akrobaateilla ja aktiiviliikkujilla hyppimisestä ja kyykistymisestä voi tulla monien asioiden seuraksena kivuliasta tai epämukavaa. Jos tunnistat itselläsi toistuvan polvikivun tai tuoreemman vamman, uskon että pienryhmä on ratkaisu sinulle.

Pienryhmä täydentää tavallista fysioterapiaa loistavasti. Viikottainen tapaaminen mahdollistaa harjoitteiden edistämisen oikea-aikaisesti, olet aina varma harjoitteiden tekniikoista ja mukautamme tarvittaessa harjoittelua muuttuneisiin tilanteisiin.

Pienryhmä on myös edullisin tapa päästä harjoittelemaan kanssani.

  Mitä pienryhmään kuuluu?

  Pienryhmä kokoontuu viikottain sunnuntaisin Sirkusfysion salilla (Kilpisenkatu 2), jonka lisäksi on tarkoitus tehdä yksi omatoiminen treeni viikon aikana. Saat kaiken tarvittavan huolettomaan harjoitteluun:

   • Ammattilaisen suunnitteleman ohjelman, joka mukautuu tarpeisiisi ja tarvittaessa aikatauluihisi.
   • Opastuksen voimaharjoitteluun.
   • Vanhojen loukkaantumisten kuntoutus harjoittelun ohella
   • Jos sairastut/loukkaannut, sinulla on heti käytössäsi kaikki tietotaitoni palauttamaan sinut 100% treenikuntoon.
   • Treeniporukan tuen.

   Sinulle jää vain harjoittelu Sirkusfysion huolehtiessa kaiken muun

   Pienryhmä aloittaa su (jätä paikka päivämäärälle niin täytän sen). ja toteutuu jos ryhmä on täynnä (päivämäärän paikka tähän) mennessä.

   Paikan varaaminen onnistuu nettiajanvarauksen kautta. Voit samalla varata kaverillesi paikan jos haluat varmistaa että mahdutte molemmat mukaan.

   UKK

   Sunnuntait eivät sovi minulle. Tuleeko näitä muille päiville?

   Pidän pienryhmiä mahdollisuuksien mukaan muinakin päivinä. Olen esimerkiksi pitänyt yksityistä pienryhmää tanssiryhmälle heidän toivomana ajankohtana. Laita viestiä ja katsotaan aikataulut kuntoon

   Voinko treenata muuta pienryhmän ohella?

   Ehdottomasti. Autan sinua suunnittelemaan harjoittelukokonaisuuttasi niin että kehityt ja palaudut riittävästi.

   En tiedä pystynkö sitoutumaan pienryhmään pitkäksi aikaa. Miten pitkä irtisanoutumisaika on?

   Alun testijaksoon sitoudutaan 2 kuukaudeksi, mutta sen jälkeen voit lopettaa aina kuukauden varoajalla. Tiedän, että tilanteet muuttuvat ja tähän ei ole tarkoitus tehdä hautakivisopimusta.

   Entä jos ponnistusvoimaani rajoittaa polven lisäksi lonkka ja/tai nilkkavamma?

   Olen onnistuneesti soveltanut harjoittelua ja kuntouttanut hyvin laajan kirjon erilaisia vaivoja. En usko, että pystyt yllättämään minua vaivahistoriallasi tai etten onnistuisi auttamaan sinua takaisin vaivattomampaan elämään.