Pienryhmät

Kenelle pienryhmä sopii?

Pienryhmissä yhdistyy vuosien varrella kertynyt kokemukseni harjoitusohjelmien laatimisesta ja vammojen kuntouttamisesta. Jokainen osallistuja saa yksilöllisen ohjelman, kädestä pitäen opastuksen sen suorittamiseen ja edistymisen seurannan tuloksien takaamiseksi.

Pienryhmään osallistuaksesi et tarvitse lainkaan kokemusta voimaharjoittelusta eikä aikaisemmat loukkaantumiset haittaa harjoittelua. Olen soveltanut harjoittelua kuntoutuksen ohelle onnistuneesti niin pienemmissä kuin isommissakin haavereissa.

Tällä hetkellä pienryhmiä on sunnuntaisin kaksi erilaista:

– Polvikivusta ponnistusvoimaan

– Fiksusti notkeat jalat

Miten varaan paikan?

Ryhmien sisältö on räätälöity aina lajin tai ominaisuuden kehittämisen mukaan. Löydät tarkat kuvaukset ja vapaat paikat ajanvarauksestani.

Voit varata paikan suoraan ajanvarauksesta vaikka samalle päivälle jos paikkoja on vapaana. Ajanvarauksen alussa klikkaa ryhmätilaisuus-kohdasta ja näet varaustilanteen.

Sisältö

Pienryhmä kokoontuu kerran viikossa harjoittelemaan Sirkusfysion salille mahtaviin puitteisiin. Harjoitukset ovat ammattilaisen ohjaamia ja suunnittelemia ja niitä yksilöidään aina osallistujan mukaan. Ryhmäkoko on aina sen verran pieni, että voin taata jokaiselle osallistujalle runsaasti huomiota.

Ohjattujen harjoituksien lisäksi saat viikottain etenevän omatoimisen treeniohjelman.

Sinulle jää tehtäväksi vain harjoittelu. Sirkusfysio huolehtii kaiken muun.

Asiakaskokemus

”Aivan uskomatonta miten Atte sai toisilleen entuudestaan tuntemattomien ryhmäläisten välille näin hyvän treeni-ilmapiirin. Aten positiivisen ohjaamisen kautta voimaharjoittelusta on tullut minulle mielekästä ennakkoluuloistani huolimatta. Odotan joka sunnuntaista treeniä!”

Google arvostelut

Viisi valkoista tähteä.

Vain täyden viiden tähden arvosteluja

Hinta

95€

Kuukausi

Kysyttävää pienryhmistä? Tai haluatko ihan oman pienryhmän porukallesi? Ota yhteyttä!

10 + 10 =