Kenelle

Ryhmien sisältö on räätälöity aina lajin tai ominaisuuden, kuten ponnistusvoima tai liikkuvuus, mukaan. Pienryhmään osallistumiseen ei ole ennakkovaatimuksia.

Pienryhmässä kehittymisen lisäksi opit käyttämiäni harjoitteluperiaatteita, joista hyödyt pitkään pienryhmän jälkeenkin.

Jos sinulla on aikaisempia loukkaantumisia tai vaivoja, ne eivät haittaa lainkaan. Otamme ne harjoituksissa huomioon ja usein ne katoavatkin pienryhmän aikana.

Sisältö

Pienryhmä kokoontuu kerran viikossa harjoittelemaan Sirkusfysion salille mahtaviin puitteisiin. Harjoitukset ovat ammattilaisen ohjaamia ja suunnittelemia ja niitä yksilöidään aina osallistujan mukaan. Ryhmäkoko on aina sen verran pieni, että voin taata jokaiselle osallistujalle runsaasti huomiota.

Ohjattujen harjoituksien lisäksi saat viikottain etenevän omatoimisen treeniohjelman.

Asiakaskokemus

”Aivan uskomatonta miten Atte sai toisilleen entuudestaan tuntemattomien ryhmäläisten välille näin hyvän treeni-ilmapiirin. Aten positiivisen ohjaamisen kautta voimaharjoittelusta on tullut minulle mielekästä ennakkoluuloistani huolimatta. Odotan joka sunnuntaista treeniä!”

Google arvostelut

Viisi valkoista tähteä.

Vain täyden viiden tähden arvosteluja

Hinta

95€

Kuukausi

Kysyttävää pienryhmistä? Tai haluatko ihan oman pienryhmän porukallesi? Ota yhteyttä!

6 + 10 =