Fysioterapia

Käynti sisältää

Käynnin keskiössä on saada sinulle apu kipuun tai muulla tavoin liikkumistasi haittaavaan vaivaan. Yleisiä käynnin syitä on muun muasssa polvikipu hypätessä, olkapääkipu kättä nostaessa ja selkäkipu erilaisissa taivutuksissa. Olen auttanut todella monenlaisissa vaivoissa ja uskon, että osaan auttaa sinuakin!

Hinta

70€

Käynti

Kuntoutusohjelma

Kuukausi sisältää

Kuntoutusohjelma sopii sinulle, jos haluat käyttää kuntoutumisaikasi mahdollisimman tehokkaasti.

Mikään vaiva ei estä harjoittelua täysin ja pystyt kehittymään rajoituksista huolimatta hyvän suunnittelun avulla. Miksi tehdä ensin kuntoutus ja sitten palata harjoitteluun kun näitä voi tehdä samaan aikaan ja säästää aikaa?

Hinta

110€

Kuukausi

Paluu lavalle -paketti

Paketti sisältää

Paluu lavalle -paketti on kaikista kattavin palveluistani. Paketin sisältö räätälöidään yhdessä tilanteesesi sopivaksi jotta pääset lähtöpisteestä täyteen suorituskykyyn mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Hinta alkaen

209€

Kuukausi

Pienryhmät

Pienryhmiin kuuluu

Pienryhmä on täydellinen avaimet käteen -paketti. Ohjatut harjoitukset kerran viikossa Sirkusfysion salilla hyvässä porukassa. Harjoitukset ovat ammattilaisen ohjaamia ja suunnittelemia ja niitä yksilöidään aina osallistujan mukaan. Ohjattujen harjoituksien lisäksi saat viikottain etenevän omatoimisen treeniohjelman.

Sinun tarvitsee vain harjoitella. Sirkusfysio huolehtii tuloksista.

Hinta

95€

Kuukausi