Paluu lavalle -paketti

Kenelle

Tämä paketti on sinulle, kun haluat tehdä kaikkesi palataksesi täyteen suorituskykyyn. Oli kyseessä sitten merkittävä vammautuminen tai sitkeä vaiva tämä on oikea valinta sinulle. Saat kaikki Sirkusfysion palvelut suunniteltuina optimaalista kuntoutusta varten.

Sisältö

Paluu lavalle -paketti on kaikista kattavin palveluistani. Se sisältää useamman fysioterapiakäynnin kuukaudessa, kuntoutusohjelman lähtöpisteestä täyteen suorituskykyyn ja tarvittavat konsultoinnit muilta yhteistyöverkostoni ammattilaisilta.

Osa käynneistä on mahdollista toteuttaa etänä.

Yhteistyöverkostostani löytyy useamman erikoisalan lääkäreitä, Suomen kovimpia fysiikkavalmentajia ja ravintopuolen asiantuntijoita. Löydän varmasti sinulle parhaat asiantuntijat.

Onko sinulla vakuutusyhtiö maksajana? Paketti sopii siihen erinomaisesti ja kaikki tarvittavat paperityöt kuuluvat hintaan. Maksu on myös mahdollista jakaa useampaan erään.

Asiakaskokemus

”Atte on alallaan kyllä aivan mahtava. Kukaan muu tuskin olisi jaksanut kannustaa mua näin hyvin, koska tekosyitä tylsien asioiden tekemiseen on aina paljon, eikä kyseenalaista mun ongelmia omituisissa asennoissa.


Jos tarvitsette fysioterapiaa, suosittelen Sirkusfysion puoleen kääntymistä.”

Google arvostelut

Viisi valkoista tähteä.

Eniten viiden tähden arvosteluja Jyväskylässä

Hinta

209€

/kuukausi

Voit kysyä minulta mitä vain pakettiin liittyen ilman sitoutumista!

15 + 13 =