Paluu lavalle -paketti

Kenelle

Tämä paketti on sinulle, kun haluat tehdä kaikkesi palataksesi täyteen suorituskykyyn. Oli kyseessä sitten merkittävä vammautuminen tai sitkeä vaiva tämä on oikea valinta sinulle. Sirkusfysion palveluiden lisäksi saat tueksesi muita omien alojensa huippuja ja pidämme huolta, että jokainen tarvittava asia tehdään optimaalista kuntoutumistasi varten.

Oli lavasi sitten iso tai pieni, tämä tuo sinut sinne.

Sisältö

Paluu lavalle -paketti on kaikista kattavin palveluistani. Paketin laajuus räätälöidään yhdessä tilanteesesi sopivaksi, jotta saamme sinut lähtöpisteestä täyteen suorituskykyyn mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Tässä paketissa saat tueksesi koko Sirkusfysion ammattilaisverkoston.

Yhteistyöverkostostani Suomen kovimpia fysiikkavalmentajia ja ravintopuolen asiantuntijoita. Löydän varmasti sinulle parhaat asiantuntijat.

Onko sinulla vakuutusyhtiö maksajana? Paketti sopii siihen erinomaisesti ja kaikki tarvittavat paperityöt kuuluvat hintaan. Maksu on myös mahdollista jakaa useampaan erään.

Osa käynneistä on mahdollista etänä, mutta alkutapaaminen ja testaaminen on hyvä tehdä livenä.

Asiakaskokemus

”Atte on alallaan kyllä aivan mahtava. Kukaan muu tuskin olisi jaksanut kannustaa mua näin hyvin, koska tekosyitä tylsien asioiden tekemiseen on aina paljon, eikä kyseenalaista mun ongelmia omituisissa asennoissa.


Jos tarvitsette fysioterapiaa, suosittelen Sirkusfysion puoleen kääntymistä.”

Google arvostelut

Viisi valkoista tähteä.

Eniten viiden tähden arvosteluja Jyväskylässä

Varaa ilmainen konsultaatio

Haluatko kysyä jotain Paluu lavalle -paketista?

8 + 6 =