Kuntoutus-ohjelma

Kenelle?

Kuntoutusohjelma sopii sinulle, jos haluat käyttää kuntoutumisaikasi mahdollisimman tehokkaasti. Mikään vaiva ei estä harjoittelua täysin ja pystyt kehittymään liikerajoituksista huolimatta hyvän suunnittelun avulla. Miksi tehdä ensin kuntoutus ja sitten palata harjoitteluun kun näitä voi tehdä samaan aikaan ja säästää aikaa?

Sisältö

Kuntoutusohjelma alkaa esitietolomakkeen täyttämisellä, jonka saat kun varaat kuntoutusohjelman ajanvaraukseni kautta. Teemme käynnillä suunnitelman kuntoutuksestasi ja kartoituksen muista harjoittelutavoitteistasi. Käynnillä toteutamme tarvittavat alkutestit ja saat kuntoutusohjelman 1-3 päivän sisällä käynnistäsi. Pääset harjoittelemaan parhaimmillaan jo saman viikon aikana!

Kuntoutusohjelmaan sitoudutaan aina kuukaudeksi kerrallaan. Useimmat ohjelmat kestävät 3 kuukautta, jonka aikana paraneminen etenee vauhdikkaasti ja tuloksia tulee varmasti.

Kuntoutusohjelma on mahdollista toteuttaa myös etänä. Löydät ajanvarauksesta etäkäynnin omana palvelunaan.

Kuntoutusohjelmasta saat seuraavat hyödyt:

  • Laajempi kokonaisuus kuin pelkkä fysioterapiakäynti.
  • Yksilöllinen harjoitusohjelma kuukaudeksi sinun tavoitteillesi ja vammasi rajoitteille, jonka tekijä on tehnyt vastaavia ohjelmia maailman taitavimmille esiintyjille.
  • Kuntoutusohjelman aikana ylimääräiset fysioterapiakäynnit alennettuun 55€ hintaan

Hinta

110€

Kuukausi

Pohditko vaivaasi? Kysy lisää ja etsitään ratkaisu yhdessä!

7 + 9 =