Fysioterapia

Käynti sisältää

Käynnin keskiössä on saada sinulle apu kipuun tai muulla tavoin liikkumistasi haittaavaan vaivaan. Yleisiä käynnin syitä on muun muasssa polvikipu hypätessä, olkapääkipu kättä nostaessa ja selkäkipu erilaisissa taivutuksissa. Olen auttanut todella monenlaisissa vaivoissa ja uskon, että osaan auttaa sinuakin!

Sirkusfysiolla saat tiedon mistä vaivasi johtuu ja miten siitä päästään eroon etkä jää missään vaiheessa yksin vaivasi kanssa. Minua oikeasti kiinnostaa sinun edistymisesi ja voit olla minuun yhteydessä milloin vain kuntoutuksesi aikana.

Käynnin aikana sinun ei tarvitse yrittää painaa mieleesi kaikkea käymiämme asioita vaan saat koosteen harjoitteineen usein heti käyntisi jälkeen. Sirkusfysiolla käynnin hyödyt kestävät pitkään käynnin jälkeenkin!

Tiivistetysti sinulle jää käteen käynnistä

Parempi ymmärrys vaivastasi, jonka avulla pystyt hoitamaan ja ehkäisemään sitä itse paremmin tulevaisuudessa.

Seikkaperäinen tilanteesi tutkiminen kokeneen fysioterapeutin kanssa.

Yksilölliset harjoitteet sähköpostiisi toimitettuna 24 h sisällä käynnistä.

Aika usein käynnin jälkeen tulee mieleen juuri se yksi kysymys joka piti muistaa kysyä. Ei hätää. Tähän kuuluu lisäksi seuranta puhelimitse tai sähköpostitse käynnin jälkeenkin. Pidetään huolta, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon.

Google arvostelut

Viisi valkoista tähteä.

Vain täyden viiden tähden arvosteluja

Hinta

70€

Käynti

Asiakaskokemus

”Ehdottomasti suosittelisin muille, Atte osaa asiansa, hänen kanssa on helppo ongelmia ratkoa ja kommunikoida ja voi luottaa siihen että tieto on uutta ja paikkansapitävää, eikä myöskään tarvitse erikseen selitellä lajin erityispiirteitä vaan pääsee suoraan asiaan.”

Pohditko vaivaasi? Kysy lisää ja kerron mikä palveluistani sopii parhaiten tilanteesesi!

1 + 5 =