Varaa aikasi

Voit halutessasi kirjoittaa ajanvaraukseen lyhyen kuvauksen vaivastasi tai muusta käynnin syystä. Tämä auttaa minua valmistautumaan ja saat suurimman hyödyn käynnistäsi.

Pienryhmään ilmoittautuessasi valitse Osallistu ryhmätilaisuuteen kohdassa 1.

Ajanvarauksessa löytyy myös muiden samassa toimitilassa toimivien palvelut. Mikäli ajanvaraus ei aukea, pääset siihen tästä.

Maksuvälineet

Maksuvälineiksi sopivat yleisimmät maksukortit, Smartum setelit ja ePassi.

Maksuvälineet

Smartum logo
Visa maksukortin logo.
Mastercard maksukortin logo.
epassi logo
Viisi oranssia tähteä.

”Fiksaatiohoidon aikana en luonnollisesti pystynyt kuntouttamaan nilkkaa, mutta Atte laati minulle noin tunnin päivässä kestävät lihaskuntoharjoitteet muulle kropalle. Kuntoutusohjelman aloittaminen pian onnettomuuden jälkeen osoittautui vallan erinomaiseksi ratkaisuksi, erityisesti motivaation ja henkisen hyvinvoinnin näkökulmasta . Kivusta huolimatta, päivittäinen kuntoilu loi jotenkin uskoa paranemiseen. Ilahduttavaa oli myös käsivoimin lisääntyminen ja leuanvedon tulosten kehittyminen kuntoutuksen edetessä.”

Raisa Hämäläinen
Viisi oranssia tähteä.

”Olkapää, no ei se ihan niin helposti korjaantunut. Mutta koska en lopettanut sirkuskoulua (kuten silloin pelkäsin), tapasin superhyvän fyssarin, Atte on jaksanut nyt vuoden tsempata mua oikein sitä vahvistamaan. Atte on alallaan kyllä aivan mahtava. Kukaan muu tuskin olisi jaksanut kannustaa mua näin hyvin, koska tekosyitä tylsien asioiden tekemiseen on aina paljon, eikä kyseenalaista mun ongelmia omituisissa asennoissa.
Jos tarvitsette fysioterapiaa, suosittelen Sirkusfysion puoleen kääntymistä.😊”

Minna Isola
Viisi oranssia tähteä.

Olen käynyt Atella säännöllisesti kaikenlaisten vaivojen kanssa. Aina on apu löytynyt ja kroppa pelaa! Suosittelen lämpimästi!

Elsa Kalervo